Stichting voor de belangen van de slachtoffers van de Japanse concentratiekampen in Nederlands-IndiŽ en andere door Japan bezette gebieden in Zuid-oost AziŽ.

Foundation in support of the victims of Japanese concentrationcamps in the Dutch East Indies and other by Japan occupied territories in South-East Asia.

Klik hier om naar onze
SVJ Nieuwsbrief
te gaan!

svj- voor kampers - door kampers

Men, Women and Children- victims of japanese concentrationcamps in the Dutch East Indies.
Mannen, Vrouwen en Kinderen- slachtoffers van de japanse concentratiekampen in Nederlands-IndiŽ.

Klik hier / Click Here
Naar de Nederlandse pages      To the English Pages

• Heeft u of uw familie ook in een kamp gezeten?
  • Of bent u geÔnteresseerd in de geschiedenis van de bezetting van Japan in Nederlands-IndiŽ en de ervaringen van oorlogssslachtoffers?

SVJ streeft naar
  • rechtsherstel voor de vervolgings-slachtoffers van de Japanse bezetting 1942-1945
  • bekendmaking van een deel van de Nederlandse geschiedenis tijdens WO II in het voormalige N.O.I.

Klik hier / Click Here
    Naar de Nederlandse pages      To the English Pages

• Postbus 9103 - 1180 MC AMSTELVEEN - contact: info@svjappenkamp.nl - website: www.svjappenkamp.nl - made for 1024x768 setting.

Photo Men in camp: opname gemaakt door J.P.J. Kosak in Si Rengo Rengo - collectie SNSD, E.L. van Rouveroy van Nieuwaal.
    Photo bowing Women: Women and Children in Tjideng Camp. ©Lunet, Naarden

The Holland Ring